Onze Diensten

Schilderwerk

Al het voorkomende schilderwerk kunnen wij voor u uitvoeren. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand.

Denk hierbij voor het binnen schilderwerk aan het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren etc. Ook meubels kunnen wij voor u schilderen.

Voor een extra strak resultaat kunt u ook kiezen voor spuitwerk, ook dat kan D. Bakker Schilderwerken voor uw verzorgen!

Het buiten schilderwerk bestaat bijvoorbeeld uit het schilderen van kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schuren, schuttingen, etc.

Door het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant van uw woning of bedrijfspand regelmatig te laten bijwerken door een professionele schilder, kunt u uw woning of bedrijfspand in een goede conditie houden.

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot het schilderwerk of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op!

Spuitwerk

Met behulp van een speciale spuitmachine wordt er onder hoge druk verf aangebracht. Het resultaat wordt een stuk strakker dan wanneer je de verf aanbrengt met rollers of kwasten. Bij het gebruik van rollers blijft er altijd wel een aanzetstrook te zien. Met spuitwerk is dat anders, je krijgt een heel mooi egaal eindresultaat.

Het is wel van belang dat de ondergrond van het te spuiten oppervlak zo vlak en strak mogelijk is. Ook meubels, deuren, kastjes en trappen kunnen worden voorzien van spuitwerk. Anders dan de latex die we op de muren en plafonds gebruiken, maken we hierbij gebruik van lak.

Als wij losse items moeten spuiten, kunnen wij deze ook mee kunnen nemen naar onze werkplaats. Mocht het gaan om vaste of zware items, zoals een wand, plafond, trap of zware meubels, dan wordt alles eromheen netjes afgedekt en afgeplakt. Uiteraard zorgen we ervoor dat er niets met uw waardevolle spullen kan gebeuren.

Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsbezoek? Of heeft u nog vragen? Laat het ons weten, neem contact met ons op!

Wandafwerking

De wandafwerking bepaalt de sfeer van een woning of bedrijfspand voor een groot deel. Er kan gekozen worden voor glad en glanzend of voor een structuur.

Met kleur is een ruimte warm of juist helder en fris te maken.Wij kunnen bijvoorbeeld voor u stucen, behangen en/of het sauswerk verzorgen.

De ondergrond is bepalend voor het eindresultaat. Scheurvorming komt bijvoorbeeld vaak voor, maar is relatief eenvoudig te voorkomen of op te lossen.

Om u hierin het juiste advies te kunnen geven, komen we graag even bij u langs om de conditie van de betreffende wand(en) te bekijken. Binnen 24-48 uur ontvangt u dan van ons een offerte.

Neem contact op met D. Bakker Schilderwerken om een afspraak in te plannen!

Houtrot Reparatie

De naam zegt het eigenlijk al, houtrot is rottend hout en het ontstaat als het hout lange tijd erg vochtig is geweest. Het komt veelal op plaatsen voor waarbij het hout lang door water vochtig is gebleven.

Laat houtrot op tijd behandelen en voorkom zo hoge kosten voor bijvoorbeeld het vervangen van een heel kozijn. Houtrot kan ook lekkages veroorzaken. Ook kan het de veiligheid van de constructie van uw woning of bedrijfspand verminderen.

Wij controleren sowieso tijdens het schilderwerk of er zwakke plekken in de kozijnen zitten. In overleg worden de plekken dan hersteld. U kunt ons ook inschakelen voor alleen het herstellen van houtrot. Wel is het van belang dat u uw kozijnen regelmatig laat controleren.

D. Bakker Schilderwerken heeft de kennis en ervaring in huis om houtrot op de juiste wijze te herstellen. Aangetaste delen hout zullen worden verwijderd en vervangen of worden gerepareerd met houtreparatiemiddel.

Heeft u last van houtrot? Of wilt u uw kozijnen laten controleren op houtrot? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Klein Onderhoud

D. Bakker Schilderwerken voert ook klein onderhoudswerk uit.

U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:
– het plaatsen of vervangen van glas
– timmerwerk
– loodgieterswerkzaamheden
– tegelwerk
– stucwerk
– (glasvezel) behangen

Staat uw klus er niet bij, laat het ons dan even weten! We kunnen u vrijwel zeker van dienst zijn!

Wij komen graag bij u langs om het onderhoud door te spreken om te komen tot een zo mooi mogelijk eindresultaat!

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?